Как отключить аутентификацию с помощью Windows Привет, PIN-код, лицо и отпечаток пальца в Windows 10

Отключить Hello PIN, пароль по лицу и отпечатку пальца для входа в систему Windows 10.

In comparatie cu versiunile precedente, Windows 10 ofera utilizatorilor mai multe optiuni de autentificare pe user-ul sistemului de operare. In loc de clasica parola din “Login Screen”, Windows 10 ne da mai multe solutii de securitate:

1. Windows Привет лицо : Optiune de securitate pe baza recunosterii faciale. Este ceva asemanator cu Face ID prezent pe device-urile Apple, numai ca tehnica de recunoastere biometrica este putin diferita. Sa activati Windows Hello Face este nevoie de un laptop cu camera web compatibila Привет, лицо.

2. Windows Привет, отпечаток пальца : Vorbim tot despre o masura de биометрическая аутентификация, amprenta digitala fiind utilizata pentru autentificarea pe Windows 10. Necesita laptop si / sau PC cu cititor de amprenta.

3. Windows Привет пин : Este cea mai usoara si la indemana forma de autentificare pe Windows 10. Implica setarea unui cod PIN de minim 4 cifre pe care utilizatorul trebuie sa-l introduca de fiecare data cand doreste sa se autentifice pe sistemul de operare.

4. Ключ безопасности : O cheie fizica va fi utilizata de fiecare data cand dorim sa ne autentificam pe Windows 10. Nu va ganditi ca este vorba despre o cheie asemanatoare cu cea de la usa sau de la masina. Este un fisier criptat care contine un cod de securitate unic. Acest fisier ce contine cheia digitala va fi salvat pe un USB stick si folosit de fiecare data cand ne autentificam in Windows 10.

5. Пароль : Autentificarea pe Windows 10 se va face folosind parola contului dvs. Microsoft. Cont autentificat desigur pe user-ul sistemului de operare.

6. Пароль изображения : Aceasta este o metoda recomandata pe laptop-urile cu touchscreen (ecran tactil). Utilizatorul poate alege o imagine preferata pentru autentificare, pe care va descrie si seta anumite gesturi. Cercuri, pucte legate si alte traictorii. Este o forma asemanatoare cu deblocarea screen-ului pe Android, cand utilizatorul tebuie sa uneasca cu degetul anumite puncte.

Windows 10 Sign-In Options

In acest tutorial o sa va arat cum se poate dezactiva autentificarea cu Windows Hello PIN, Face si Hello Fingerprint in Windows 10.

От Windows Привет, PIN-код, лицо и отпечаток пальца в Windows 10

Setarile de unde putem schimba sau dezactiva metodele de autentificare (Sign-in options) le gasim in: “Settings»→«Accounts».

Windows 10 Accounts Settings

В "Accounts"Нажимаем на"Sign-in options” de pe bara din partea stanga.

Daca avem PIN-код activat si nu mai dorim sa folosim aceasta metoda de autentificare pe Windows 10Мы нажмите на Windows Hello PIN din “Sign-in options"И нажмите"Удалить».

Dupa ce facem click pe butonul “Remove” o sa mai fim intrebati daca suntem siguri ca dorim sa facem acest lucru. Click “Удалить” din nou.

Удалить Windows 10 PIN-код

La pasul urmator trebuie sa introducem parola contului de Microsoft aferenta contului Windows 10. introducem parola si click “OK”.

Dupa ce introducem parola contului Microsoft si facem click pe “OK”, autentificare cu Windows Hello PIN este dezactivata.

In acelasi mod se face si dezactivarea pentru autentificarea cu Windows Привет лицо да Windows Привет, отпечаток пальца.

Dezactivand codul PIN nu inseamna ca nu veti mai avea nevoie de parola si ca Windows Login Screen o sa dispara. Se va solicita in continuare parola contului Microsoft al user-ului de pe Windows 10 de fiecare data cand porniti sau revine din sleep / lock laptop sau PC.

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Всего
0
Акции
Предыдущая статья

Исправить PageSpeed ​​Insights «Маяк вернулся error: Что-то пошло не так "

Следующая статья

Xcode Cloud si TestFlight pe Mac - Новые услуги Apple для разработчиков